Wij zijn Giraffe Marketing

Gelegen in het sfeervolle oude centrum van Dordrecht, steken wij dagelijks onze nek uit voor onze klanten. Met een team van gedreven professionals en een hart voor online marketing, zijn wij jouw partner in groei.

8+

Marketing experts

50+

Succesverhalen
GiraffeMarketing_Home_Wie_Zijn_Wij
GiraffeMarketing_Diensten_Extra_11

Onze drijfveer

“We gaan transparant en eerlijk te werk. Alleen dan creëren we een duurzame en lange termijn samenwerking”

Voor bedrijven die echt hun nek willen uitsteken

Bij Giraffe Marketing is onze missie om bedrijven te helpen groeien door middel van doelgerichte en data-gedreven strategieën. We geloven in het leggen van een sterk fundament door het identificeren van Ideale Klantprofielen (ICP’s), het analyseren van huidige praktijken en het prioriteren van de meest effectieve leadgeneratiemethoden. We zijn toegewijd aan het creëren van gedetailleerde plannen met meetbare doelstellingen, zodat onze klanten succesvolle resultaten kunnen behalen. Onze dynamische aanpak stelt ons in staat om flexibel te blijven en ons aan te passen aan veranderende marktomstandigheden en klantbehoeften.

Doelgerichtheid

Bij Giraffe Marketing zien we doelgerichtheid als de hoeksteen van ons werk. We stellen duidelijke en meetbare doelen voor elk project en elke strategie die we ontwikkelen. Onze medewerkers begrijpen het belang van deze doelen en zetten zich volledig in om ze te bereiken. We handelen met vastberadenheid en doelbewustheid, wat ons helpt om consistent uitstekende resultaten te behalen voor onze klanten.

Klantgerichtheid

Klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. We luisteren actief naar de behoeften, wensen en doelstellingen van onze klanten. Door te begrijpen wat onze klanten willen, kunnen we strategieën en oplossingen ontwikkelen die specifiek aan hun verwachtingen voldoen. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen vertrouwen om hen de beste service en ondersteuning te bieden.

Innovatie

Innovatie zit in ons DNA. We geloven in de kracht van creativiteit en nieuwe ideeën. We stoppen nooit met het onderzoeken van nieuwe strategieën en benaderingen, en we zijn bereid traditionele denkwijzen uit te dagen. We geloven in het fris kijken naar elke situatie en het vinden van de beste oplossing, zelfs als dat betekent dat we van de gebaande paden afwijken. We moedigen onze medewerkers aan om out-of-the-box te denken en oplossingen te vinden die vooruitstrevend zijn en onze klanten een concurrentievoordeel bieden.

Integriteit

Integriteit en ethiek zijn van het grootste belang voor ons. We geloven dat eerlijkheid en ethisch handelen de hoekstenen zijn van een sterke relatie. Wij streven ernaar duurzame win-wins te creëren voor onze klanten. Wij geloven dat alleen op deze manier een langdurige en vruchtbare samenwerking kan worden opgebouwd. Onze toewijding aan transparantie zorgt ervoor dat onze klanten altijd weten wat ze kunnen verwachten en hoe we samen streven naar wederzijds voordeel. Deze integriteit en transparantie definiëren onze bedrijfscultuur en leiden ons in het leveren van succesvolle strategieën.

Data-gedrevenheid

Bij Giraffe Marketing omarmen we data als de motor van onze strategische besluitvorming. We streven naar een diepgaand begrip van onze klanten en hun behoeften door middel van gegevensanalyse. Belangrijker nog, we maken onze datagedreven keuzes niet alleen inzichtelijk voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Onze toewijding aan toegankelijkheid zorgt ervoor dat iedereen - van medewerkers tot klanten - onze beslissingen en strategieën kan begrijpen en waarderen. Dit versterkt onze doelgerichtheid en verzekert dat onze klanten volledig betrokken zijn bij het proces.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan contact op met Jelle!