Dalton Medical

Dalton Medical

In de snel veranderende wereld van medische en esthetische technologieën is het noodzakelijk om in het oog te springen. Bij Giraffe Marketing begrijpen we dat als geen ander. Toen we de kans kregen om samen te werken met Dalton Medical, een gerenommeerde leverancier in Nederland, België, en Luxemburg, staken we met plezier onze nek uit. Hier is hoe we dat deden:

Demand Generation

Dalton Medical had behoefte aan een frisse kijk op hun online aanwezigheid. Ons team van jonge professionals heeft de kanalen van Instagram, Facebook, en LinkedIn getransformeerd door een gestructureerde contentplanning toe te passen. Met onze social boost-campagnes bereikten we nieuwe mensen en vergroten we het bereik van Dalton Medical in de branche.

Branding

In de medisch-esthetische wereld is het uiterlijk net zo belangrijk als de onderliggende technologie. Met behulp van grafisch ontwerp hebben we aansprekende posts voor sociale media gemaakt, zowel in foto- als in videoformaat. We hebben het beeld van Dalton Medical verfijnd en ervoor gezorgd dat het de kwaliteit en innovatie weerspiegelde waar het bedrijf voor staat.

Resultaten die Spreken

De samenwerking met Dalton Medical was een boeiende reis waarin we de mogelijkheid hadden om een ​​gevestigd merk in de moderne digitale markt neer te zetten. Door boosting op social media toe te passen en structureel te posten, hebben we het bereik en de herkenbaarheid van Dalton Medical vergroot.

Dalton Medical staat bekend als een toonaangevende partner voor medische esthetische oplossingen, en wij zijn trots om voor dit bedrijf te mogen werken. 

Bij Giraffe Marketing streven we ernaar om elke uitdaging aan te gaan en te transformeren in een kans. Heb jij een unieke marketinguitdaging voor ons? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan contact op met Jelle!