Kustwacht Events

Kustwacht Events

Bij Giraffe Marketing strekken we niet alleen onze nek uit voorgevestigde merken, maar ook voor nieuwe, bruisende ideeën. Kustwacht Events is een uitstekend voorbeeld van een uniekesamenwerking waarbij we onze expertise inzetten om eenonvergetelijke ervaring te creëren.

100%

Uitverkochte evenementen

500+

Extra kaartjes gezocht

Marketingstrategie

Vanaf het eerste evenement hebben we ons met het hele team gericht op het vormen van een gedurfde marketingstrategie voor Kustwacht Events. Een technofeest zonder naamsbekendheid uitverkopen? Ons buiten de kaders denken en de beste marketingtools selecteren, maakte dit tot een uitdagend en succesvol project.

Webontwikkeling

Een stijlvolle, gebruiksvriendelijke website was essentieel om het publiek te bereiken. We hebben geholpen met het bouwen van een naadloze online ervaring die het unieke karakter van Kustwacht Events weerspiegelde en het publiek moeiteloos door de reis van kennismaking tot kaartverkoop leidde.

Groeimarketing

Via Instagram, TikTok, Facebook en ambassadeurs hebben we de naamsbekendheid en interesse aangewakkerd. Onze strategische inzet van social media heeft Kustwacht Events geholpen een trouwe fanbase te bouwen en de evenementen naar een hoger niveau te tillen.

Conversie Marketing

E-mails en advertenties waren de sleutel tot het converteren van interesse in daadwerkelijke kaartverkopen. We gebruikten gerichte campagnes om een brug te slaan tussen de emotie van het merk en de actie van de consument.

Branding

Samenwerken met grafische ontwerpers en specialisten in fotografie en videografie, hebben we een sterk merkbeeld gecreëerd. Logo, huisstijl, foto’s en video’s; alles was afgestemd om de energie en passie van Kustwacht Events uit te stralen.

Maatwerk

Deze samenwerking met Kustwacht Events was een echte maatwerkopdracht. Het vereiste een integrale aanpak, waarbij alle diensten samenvloeiden tot een harmonieus geheel.

Resultaat

De eerste twee evenementen bij Oostkust in Breda van Kustwacht Events waren een aantal dagen van tevoren uitverkocht. Momenteel werken wij samen met Kustwacht Events aan de volgende uitdaging: Poppodium 013 in Tilburg.

100%

Uitverkocht eerste evenement

500+

Extra kaarten gezocht

120.000

Mensen binnen de doelgroep bereikt.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan contact op met Jelle!